30 Apr 2020

Pawan Singh Movie Trailer List

Pawan Singh Movie Trailer List

Pawan Singh is a super star of Bhojpuri cinema. He worked in more than hundred Bhojpuri films and he has sang more than thousand of independant song. He worked with many production houses and many co-stars like AKshara Singh, Kajal Raghwani, Monalisa and otthers. We collected here list of Pawan Singh Bhojpuri film trailer. His fan always search on web to find Pawan Singh old and new movie trailer at one place. We tried very hard and colleted pawan singh trailer movie at one place.

पवन सिंह भोजपुरी सिनेमा के सुपर स्टार है जिन्होंने अब तक सौ से ज्यादा फिल्मो में काम कर चुके है और हजार से ज्यादा गाना गा चुके है. पवन सिंह का जादू भोजपुरिया जनता के सर चढ़कर बोलता है. उनके लाइव परफॉरमेंस देखने के लिए लाखो लोग आते है. भोजपुरी फ़िल्मी दुनिया वेबसाइट ने पवन सिंह के मूवी के ट्रेलर का लिस्ट तैयार किया है जिसे आप एक-एक करके देख सकते है.
फिल्म का नाम रिलीजक्लिक करके देखे
Jai Hind / जय हिन्द 2019
Raja / राजा 2019
Loha Pahalwan / लोहा पहलवान 2018
Loha Pahalwan / लोहा पहलवान 2018
Balamua Tohre Khatir / 'बलमुआ तोहरे खातिर2018
Maa Tujhe Salaam / माँ तुझे सलाम2018
Wanted / वांटेड 2018
Pawan Raja / पवन राजा 2017
Yodha Arjun Pandit / योद्धा अर्जुन पंडित 2017
Hum Hai Lootere / हम है लूटेरे 2017
Challenge / चैलेंज 2017
Dhadkan / धड़कन 2017
Tabadala / तबादला 2017
Tere Jaisa Yaar Kahan / तेरे जैसा यार कहाँ 2017
Satya / सत्या 2017
Sarkar Raj / सरकार राज 2017
Hamar Tridev / हमार त्रिदेव 2016
Gadar / ग़दर 2016
Khoon Ke Ilzaam / खून के इलजाम2016
Bhojpuriya Raja / भोजपुरीया राजा 2016
Muqabala / मुकाबला2015
Muqabala / मुकाबला2015
Sangram / संग्राम 2015
Nahle Par Dahla / नहले पे दहला 2015
Karz Virasat Ke / कर्ज विरासत के 2015
Thok Deb / ठोक देब 2014
Pratigya 2 / प्रतिज्ञा 2 2014

Top Ten Bhojpuri Legend, Films, Actor, Actress, Singers, Albums, Songs, Video, Music Company and Production Company

Contact us on whats App No. -   91-9718810791
Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: